Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Paragraph" met waarde "PwC in Gesprek bedrijfsarts (PwC P1S3-3).". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 26 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • PwC in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (PwC P3S5)  + (PwC in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (PwC P3S5).)
  • PwC in Gesprek met gezondheid- en werkexperts (PwC P2S3-1)  + (PwC in Gesprek met gezondheid- en werkexperts (PwC P2S3-1).)
  • PwC in Omgaan met blijvende klachten (PwC P2S7)  + (PwC in Omgaan met blijvende klachten (PwC P2S7).)
  • PwC in Relatie met werkgever (PwC P2S3-3)  + (PwC in Relatie met werkgever (PwC P2S3-3).)
  • PwC in Terug aan het werk (PwC P3S1)  + (PwC in Terug aan het werk (PwC P3S1).)
  • PwC in Tweede spoor traject (PwC P3S9)  + (PwC in Tweede spoor traject (PwC P3S9).)
  • PwC in Uitbehandeld (PwC P2S9)  + (PwC in Uitbehandeld (PwC P2S9).)
  • PwC in Veranderende relatie met werkgever (PwC P3S7)  + (PwC in Veranderende relatie met werkgever (PwC P3S7).)
  • PwC in WIA keuring (PwC P3S11)  + (PwC in WIA keuring (PwC P3S11).)
  • PwC in Werkafspraken maken (PwC P1S3)  + (PwC in Werkafspraken maken (PwC P1S3).)
  • PwC in Werkafspraken maken (PwC P2S3)  + (PwC in Werkafspraken maken (PwC P2S3).)
  • Gesprek met verzuimcoach (S7)  + (Sommige bedrijven besteden de verzuimbegelSommige bedrijven besteden de verzuimbegeleiding uit aan een gespecialiseerde organisatie. Ze sluiten bijvoorbeeld een verzuimverzekering af (b.v. afdekken schade twee jaar loondoorbetaling) en daarbij vaak ook een arbodienstverleningscomponent. Dat kan bij grote landelijke organisaties als Arbounie of Arboned waar ook bedrijfsartsen in dienst zijn, maar ook bij kleine regionale bedrijven zoals Verzuimtij in Zeeland die samenwerken met zelfstandige bedrijfsartsen (IKT). </br></br></br></br></br>Wanneer een bedrijf verzuimbegeleiding heeft uitbesteed, neemt deze partij na aanmelding zelf contact op met de werknemer. De verzuimbegeleider/casemanager is een soort regisseur die ervoor moet zorgen dat alles goed verloopt voor de werkgever en werknemer. Ze hebben een adviserende rol voor zowel de werkgever als de werknemer én een coachende rol. De Wet Verbetering Poortwachter en de UWV-richtlijnen dienen als basis (IKT). </br></br>Wanneer de verzuimbegeleiding (deels) extern wordt georganiseerd kan dit voor ander dilemma's zorgen dan wanneer dit intern georganiseerd is.n dan wanneer dit intern georganiseerd is.)
  • HR adviseur (Identity S5-2)  + (Sommige bedrijven hebben een HR-adviseur iSommige bedrijven hebben een HR-adviseur in dienst. Als HR-adviseur denk je intern op de achtergrond mee met de werkgever/direct leidinggevende. Vanaf het moment van ziekmelding werk je als HR-adviseur samen met de direct leidinggevende. De focus van de HR-adviseur ligt op het ondersteunen en adviseren van de leidinggevende. Is er geen HR-adviseur werkzaam in het bedrijf dan wordt deze taak overgenomen door de werkgever. Vaak vertrouwt de werkgever op jouw de kennis. Maar deze is vaak gericht op de wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en sluit niet altijd aan bij de persoonlijke situatie van de werknemer. Dit kan zowel voor de werknemer en werkgever als voor jou als HR-adviseur soms lastig zijn.voor jou als HR-adviseur soms lastig zijn.)
  • Werkgever informeren (S1-2)  + (The moment someone is diagnosed with canceThe moment someone is diagnosed with cancer, this will have immediate or long-term consequences for the work. It is up to the person with cancer to determine whether or not to inform the supervisor of the diagnosis.</br></br>Communicating the diagnosis to the employer is not experienced by everyone as difficult, but it is a point in time when a lot will change for both the employee and the employer.ge for both the employee and the employer.)
  • Werkgever (Identity S1-2)  + (The news that an employee has cancer may aThe news that an employee has cancer may also evoke feelings and questions in the employer to which he / she does not immediately have an answer.</br></br><blockquote></br>"This is the first time that one of our employees has cancer. I am not sure how to deal with this and what is expected of me."</br></blockquote></br></br><blockquote></br>"What steps should I take? Should I call in the company doctor now or later?"</br></blockquote></br></br><blockquote></br>"How do I keep in touch with the employee? Do I have to make regular calls myself or do I let it depend on him?"</br></blockquote>o make regular calls myself or do I let it depend on him?" </blockquote>)
  • IKH Dialog 2 S1-2  + (The person with cancer is immediately open to the employer about the diagnosis.)
  • IKH Dialog 2 P1obsS2obs  + (The person with cancer is immediately open to the employer about the diagnosis.)
  • IKH Dialog 2 P1S3-1  + (The person with cancer is immediately open to the employer about the diagnosis.)
  • IKH Dialog 1 S1-2  + (The person with cancer is not willing or able to share the diagnosis with the employer.)
  • IKH Dialog 1 P1obsS2obs  + (The person with cancer is not willing or able to share the diagnosis with the employer.)
  • IKH Dialog 1 P1S3-1  + (The person with cancer is not willing or able to share the diagnosis with the employer.)
  • Vermoeidheid  + (Veel kankerpatiënten krijgen tijdens en naVeel kankerpatiënten krijgen tijdens en na hun behandeltraject te maken met ernstige vermoeidheid die heel anders aanvoelt dan ‘normale moeheid’ en veel impact kan hebben op het dagelijks leven. </br></br>‘Als ik moe ben wordt mijn hoofd een chaos, alles wordt dan door elkaar gegooid. Echt de focus ergens naartoe brengen lukt dan bijna niet meer.’naartoe brengen lukt dan bijna niet meer.’)
  • Actief tegen vermoeidheid, zonder te overdrijven  + (Vermoeidheid hoort bij de ziekte kanker. TVermoeidheid hoort bij de ziekte kanker. Toch zijn er mogelijkheden om iets tegen de vermoeidheid te doen. Oefeningen kunnen helpen om de algemene conditie te verbeteren. Belangrijk daarbij is dat de patiënt het niet overdrijft en goed naar zijn lichaam luistert.</br>Verschillende factoren kunnen (uw) vermoeidheid beïnvloeden: </br>*Verwerking van de ziekte;</br>*Angst voor terugkeer van de ziekte;</br>*Gevoel weinig controle te hebben over de situatie;</br>*Weinig aandacht van de omgeving;</br>*Verstoord slaap-waakritme;</br>*Te veel of juist te weinig activiteit.e; *Te veel of juist te weinig activiteit.)
  • Persoon met kanker (Identity S5-1)  + (Verschillende zaken kunnen een rol spelen Verschillende zaken kunnen een rol spelen wanneer je als werknemer een beslissing moet nemen: </br></br>* De keus om te stoppen met werk is niet makkelijk. Het kan moeilijk zijn om het werk los te laten, omdat het werk houvast biedt en onderdeel is van je identiteit. </br></br><blockquote></br>“Ik vond het heel moeilijk om mijn werk los te laten. Ik heb me officieel ziekgemeld en ik had heel veel overuren, dat is ook niet normaal. Maar het is wel zo dat ik denk; ‘ja weet je, het heeft wel geholpen om ook nu dingen in perspectief te zien en op afstand.’ Eigenlijk is het maar werk. Ik heb er eigenlijk ook altijd wel een vorm van eigenwaarde aan ontleend en nu zie ik dat op de een of andere manier ik het dan toch minder nodig heb.”</br></blockquote></br></br>* Je besluit te stoppen met werken en staat ook achter die keus, maar vindt het wel lastig dat je niet weet hoelang dit gaat duren. </br></br><blockquote></br>“En dan uiteindelijk, toen het dan helemaal duidelijk was hoe de behandeling eruit ging zien, toen heb ik al het werk overgedragen. Verdeeld over mijn drie collega's eigenlijk. Ik heb toen gezegd; ‘Ik zie wel wanneer ik er weer ben.’ Dat was een beetje een open einde natuurlijk dat je niet weet van… misschien zie je me een half jaar niet, misschien sta ik volgende maand weer op de stoep om een paar uurtjes te werken.”</br></blockquote></br></br></br>* Je zou eigenlijk wel willen blijven werken maar kan onvoldoende continuïteit bieden en voelt je daardoor toch min of meer gedwongen om te stoppen. Dit is niet per se wat je zelf zou willen. </br></br><blockquote></br>“Toen ik in de bestraling en chemotablettenperiode kwam, toen ben ik er mee gestopt. Ook wel omdat het toen eigenlijk niet meer ging. Ook omdat ze [de werkgever] het gewoon te lastig vonden worden, want ik werkte gewoon nog wel een beetje.</br></blockquote></br></br><blockquote></br>Het gebrek aan continuïteit was natuurlijk wel lastig. Ik heb toen nog wel een afscheidsspeech gehouden. Daar zat de geneesheer-directeur ook bij en toen zei ik; ‘Wat ik heel bijzonder vind is dat iedereen nog wel een gezonde kant heeft, zelfs al ben je psychiatrisch patiënt. Het is heel bijzonder dat dat niet wordt gezien hier.’ Ik dacht, steek die maar in je broekzak en knoop hem maar dicht. En eigenlijk heeft het me ook wel geholpen dat ze liever wilden dat ik stopte want ik dacht altijd dat het bedrijf failliet ging als ik niet kwam.” </br></blockquote>want ik dacht altijd dat het bedrijf failliet ging als ik niet kwam.” </blockquote>)
  • Vertrouwen is essentieel  + (Vertrouwen zit in kleine dingen: een open Vertrouwen zit in kleine dingen: een open en eerlijke benadering van de patiënt die zich als mens behandeld voelt, versterkt het vertrouwen meestal al heel veel. Belangrijk is daarbij wel dat de hele organisatie hieraan moet bijdragen. Aan de andere kant zijn er voor de patiënt mogelijkheden om zich te informeren over de kwaliteit van een arts of ziekenhuis, hoewel niet elke informatie even betrouwbaar is. niet elke informatie even betrouwbaar is.)