Op eigenschap zoeken

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Paragraph" met waarde "Afspraak met huisarts (PwC P2obsS3obs-2).". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 38 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

    • Afspraak met jobcoach (Sick leave counselor P2obsS3obs-2)  + (Afspraak met jobcoach (Sick leave counselor P2obsS3obs-2).)
    • Afspraak met werk experts (PwC P2obsS3obs-2)  + (Afspraak met werk experts (PwC P2obsS3obs-2).)
    • Verzuimcoach (Identity S5-2)  + (Als externe verzuimcoach heb je een bijzon
      Als externe verzuimcoach heb je een bijzondere rol. Hoe jij je werk uitvoert is medeafhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn met de opdrachtgever. Voor veel mensen met wie je in contact komt zal dit nieuw zijn. Het komt voor dat de relatie met de werknemer die je begeleid hierdoor wat moeizaam is.
      “Beetje afhankelijk van de afspraken die we hebben met de werkgever maar onze standaard werkwijze is dat we in de eerste week (na ziekmelding) al contact hebben met de werknemer om in te schatten wat het risico op langdurig verzuim gaat zijn. Als we geen kans op herstel zien op korte termijn dan hebben we een bedrijfsarts nodig.”
      “Wij hebben eigenlijk contact met alle partijen in een verzuimdossier, met uitzondering van de behandelaars. Dat is te privacygevoelig, alleen de bedrijfsarts kan contact hebben met de behandelaar.”
      “Je moet regelmatig met elkaar bellen. Want uit één gesprek, hij/zij weet ook nog niet hoe het gaat lopen als hij/zij net ziek is gemeld. Dus je moet hem/haar regelmatig monitoren van goh, hoe gaat het nu? Dan weet je ook waar de behoefte ligt en dan heb ik ook meer voorinformatie voor de bedrijfsarts, van goh let hier eens op of kun je daar nog eens antwoord op geven. Hoe hij/zij er psychisch eraan toe zijn is heel belangrijk”
      oe hij/zij er psychisch eraan toe zijn is heel belangrijk” </blockquote>)
    • Onraad? Doorverwijzen!  + (Als iemand om wat voor reden dan ook het g
      Als iemand om wat voor reden dan ook het gevoel heeft dat er iets niet klopt, is dit altijd reden om naar de huisarts te stappen. Daarbij moet de patiënt zich niet laten afschepen. Hij of zij kent zijn lichaam als geen ander en als er reden tot ongerustheid is, dan moet daar actie op ondernomen worden. Huisartsen zijn generalisten en o.a. verantwoordelijk om onnodig doorverwijzen te voorkomen. Een lastige taak, zeker als het om heel specifieke en specialistische klachten gaat. In het geval van kanker is vroege diagnose essentieel om tot genezing te komen. Het is belangrijk dat een patiënt zijn zorgen uit en de klachten goed benoemt. Een patiënt mag goede zorg en zorgvuldigheid verwachten. verder onderzoek en verwijzing kan daar een onderdeel van zijn.
      erwijzing kan daar een onderdeel van zijn.)
    • Vermoeidheid  + (Als je last hebt van vermoeidheid is het h
      Als je last hebt van vermoeidheid is het heel belangrijk om bewust te kiezen waar je wel of geen energie in steekt. Wat vind je belangrijk? Wat geeft je energie? Wat moet er echt gebeuren? Probeer een goede balans te vinden tussen rust en inspanning en kijk op welke tijdstippen je de meeste energie hebt. Door op zoek te gaan naar een goede balans houd je meer energie over. ‘s Avonds, begin van de middag, is mijn energie er al een beetje uit. ‘s Avonds is niet mijn beste tijd. Ik ben nog elke dag bezig om voor mezelf te kijken wat kan ik wel en wat kan ik niet? Een dagindeling te maken omdat alles qua belastbaarheid nog heel veel van me vergt.’ Als je last hebt van vermoeidheid is het beter om die toe te laten, je verzetten kost vaak nog meer energie. Je zult waarschijnlijk vaak 'nee' moeten zeggen. Stel mensen in je omgeving op de hoogte van je vermoeidheid zodat zij daar rekening mee kunnen houden.
      zodat zij daar rekening mee kunnen houden.)
    • Werkgever (Identity S5-1)  + (Als werkgever denk je misschien na over ve
      Als werkgever denk je misschien na over verantwoordelijkheden. Hoe kan jij je het beste opstellen en hoe actief moet je aan de slag en wat mag je nu van je zieke werknemer verwachten?
      “Eigenlijk vanaf dag 1 moet de werkgever ermee bezig zijn. De ene werknemer heeft er behoefte aan om te blijven werken want bij die persoon lukt dat. De andere die gaat zich volledig afsluiten en heeft totaal geen ruimte om aan werk te denken. Dus daar start het al een beetje mee. De rol van de leidinggevende/werkgever is op dat moment gewoon heel belangrijk. Kan de werkgever in gesprek blijven met de werknemer, kan die goed onderzoeken waar de behoefte ligt bij de werkgever. Wat kan er gevraagd worden en wat niet. Het is ook belangrijk er aandacht aan te besteden via contact met het team. Het blijft niet bij werk overdragen alleen.”
      “Er ligt een verantwoordelijkheid in ieders rol, ook bij de werknemer zelf die de diagnose heeft gekregen. Hoe moeilijk zo’n diagnose ook is en hoe hard deze in het begin ook binnenkomt. Zeker als je nog niet weet wat de prognose gaat zijn. Als de werknemer communiceert van; ‘Joh, laat me even met rust de komende weken want ik moet dit even zelf een plaatsje geven, of ik heb behandelingen en dan voel ik me niet fijn dus ik wil echt even een paar weken met rust gelaten worden ik kom weer in de lucht als het weer beter gaat’. Als die communicatie vanuit de werknemer er is, dan zie je ook dat het toch allemaal wat beter in te schatten is en dat de collega’s weten waar ze aan toe zijn.”
      dat de collega’s weten waar ze aan toe zijn.” </blockquote>)
    • IKH Dilemma 1 S5-2  + (Als werkgever word je door de ziekmelding
      Als werkgever word je door de ziekmelding geconfronteerd met de Wet verbetering Poortwachter en moet je een officieel proces ingang zetten.Werkgevers vinden het vaak moeilijk om met de situatie om te gaan. Ze weten niet goed hoe te reageren, hoe te handelen, wat hun rol in deze is en wat er van hen wordt verwacht. Dit is sterk afhankelijk van een aantal factoren: grootte/sector van het bedrijf, hoeveel ervaring heeft de werkgever met zieke medewerkers, persoonlijkheid leidinggevende. Hoe wordt de werkgever ondersteund: is er een interne afdeling personeelszaken die een rol speelt, of wordt dat uitbesteed? De relatie die de werknemer met de leidinggevende heeft komt hier ook als belangrijke factor terug.
      omt hier ook als belangrijke factor terug.)
    • Werkgever (Identity S5-2)  + (Als werkgever zal je al gauw aan de slag m
      Als werkgever zal je al gauw aan de slag moeten met het opvangen van praktische zaken.
      “De grootste rol ligt bij de directeur. Die doet de begeleiding, maakt de afspraken, die is echt de leidinggevende in deze dus is ook leidend. Daarnaast ondersteunen wij de leidinggevende als HR-adviseurs vanuit het bestuurskantoor.”
      “Het zijn vaak die praktische zaken die dan naar boven komen. Het gaat vaak over wat wel en wat niet kan en over hoe werk opgevangen gaat worden. Heel praktisch dus.”
      Maar niet iedere werkgever voelt zich even zeker over de stappen die hij of zij moet zetten en naast de praktische zaken komen er ook bepaalde andere verplichtingen vanuit de wet. Weet je als werkgever daar goed mee om te gaan of wordt je daar onzeker van?
      “Hele kleine bedrijfjes weten het vaak ook niet. Kijk, hebben ze een goede verzekering afgesloten, bijvoorbeeld hier bij X, die neemt dat uit handen als casemanager. Die zorgt dat dat allemaal gaat lopen. Die zorgt dat je de goede stukken hebt. Die zorgt ervoor dat de procedures ook gevolgd gaan worden. Dat is gewoon voor kleine ondernemers heel erg belangrijk”.
      Naast het praktische kan je als leidinggevende ook worstelen met hoe je je werknemer moet benaderen. Wat mag je van hem of haar verwachten in deze situatie? Je wilt niet teveel druk op iemand leggen maar moet ook dingen regelen. Hoe houdt je dat in balans?
      ruk op iemand leggen maar moet ook dingen regelen. Hoe houdt je dat in balans?)
    • Persoon met kanker (Identity S1-2)  + (At the time the diagnosis is made, there i
      At the time the diagnosis is made, there is usually no treatment plan yet. So there is still a lot of uncertainty. It is then up to the employee to decide whether he or she wants to inform the employer about the diagnosis.
      “Yes, I immediately called my boss, my manager at the time, in the parking lot of the hospital, I don't have a good result so I report sick. Yes, I have never been so secretive about it.” (WP1 - IP5)
      “Then we went home first, afterwards, having a cup of coffee. Then I thought, I'll go to work anyway, they are expecting me now. But yes, I did not come to work until after 12 noon when I had said I am a little later. Everyone immediately looks at that door like that, what is the matter with you? So yes, then I said it right.” (WP1-IP2, p. 5)
      “I actually said it very quickly at work. If you work every day it is a bit difficult, then you have to make up all kinds of things and lie and you know that you will say it later anyway.” (WP1-IP2, p. 6)
      u know that you will say it later anyway.” (WP1-IP2, p. 6) </blockquote>)
    • Bedrijfsarts in Gesprek bedrijfsarts - arboarts (Bedrijfsarts S6)  + (Bedrijfsarts in Gesprek bedrijfsarts - arboarts (Bedrijfsarts S6).)
    • Bedrijfsarts in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Bedrijfsarts S13)  + (Bedrijfsarts in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Bedrijfsarts S13).)
    • Bedrijfsarts in Twee jaar ziek - WIA keuring (Bedrijfsarts S16)  + (Bedrijfsarts in Twee jaar ziek - WIA keuring (Bedrijfsarts S16).)
    • Bedrijfsarts in Voorbereiding terugkeer naar werkplek (Company doctor P2obsS3obs)  + (Bedrijfsarts in Voorbereiding terugkeer naar werkplek (PwC P2obsS3obs).)
    • Contact met lotgenoten  + (Bewegen is bewezen effectief, contact met lotgenoten is heel belangrijk.)
    • Vermoeidheid  + (Blijft de vermoeidheid aanhouden? Bespreek
      Blijft de vermoeidheid aanhouden? Bespreek het met je huisarts en ga samen op zoek naar professionele hulp. Zo is cognitieve gedragstherapie bewezen effectief 1 2 3 en zijn er opties als oncologiefysiotherapie en een speciale online therapie voor het omgaan met vermoeidheid na kanker. Lees meer over de opties voor professionele hulp op https://www.kanker.nl/gevolgen-van-kanker/vermoeidheid-bij-kanker/algemeen/hulp-bij-vermoeidheid
      -bij-kanker/algemeen/hulp-bij-vermoeidheid)
    • Colleagues in Aan het werk blijven (Colleagues P2S3-2)  + (Colleagues in Aan het werk blijven (Colleagues P2S3-2).)
    • Colleagues in Collega's informeren (Colleagues P1S3-2)  + (Colleagues in Collega's informeren (Colleagues P1S3-2).)
    • Colleagues in Terug aan het werk (Colleagues P3S1)  + (Colleagues in Terug aan het werk (Colleagues P3S1).)
    • Colleagues in Werkafspraken maken (Colleagues P1S3)  + (Colleagues in Werkafspraken maken (Colleagues P1S3).)
    • Colleagues in Werkafspraken maken (Colleagues P2S3)  + (Colleagues in Werkafspraken maken (Colleagues P2S3).)
    • Collega's in Collega's informeren (Collega's P1obsS3obs)  + (Collega's in Collega's informeren (Collega's P1obsS3obs).)
    • Collega's in Collega's informeren (Collega's S2)  + (Collega's in Collega's informeren (Collega's S2).)
    • Collega's in Contact met werkplek (Colleagues P2obsS2obs)  + (Collega's in Contact met werkplek (Colleagues P2obsS2obs).)
    • Collega's in Dag 1 starten nieuw werk (Colleagues P3obsS1bobs)  + (Collega's in Dag 1 starten nieuw werk (Colleagues P3obsS1bobs).)
    • Collega's in Dag 1 terugkeer naar werk (Colleagues P3obsS1aobs)  + (Collega's in Dag 1 terugkeer naar werk (Colleagues P3obsS1aobs).)
    • Collega's in Deels terug naar het werk (Collega's S10)  + (Collega's in Deels terug naar het werk (Collega's S10).)
    • Collega's in Einde behandeling (Collega's S8)  + (Collega's in Einde behandeling (Collega's S8).)
    • Collega's in Na het traject (Collega's S17)  + (Collega's in Na het traject (Collega's S17).)
    • Collega's in Terug naar het werk (Collega's S9)  + (Collega's in Terug naar het werk (Collega's S9).)
    • Collega's in Vervolg starten nieuw werk (Colleagues P3obsS2bobs)  + (Collega's in Vervolg starten nieuw werk (Colleagues P3obsS2bobs).)
    • Collega's in Vervolg terugkeer naar werk (Colleagues P3obsS2aobs)  + (Collega's in Vervolg terugkeer naar werk (Colleagues P3obsS2aobs).)
    • Company doctor in Gesprek bedrijfsarts (Company doctor P1S3-3)  + (Company doctor in Gesprek bedrijfsarts (Company doctor P1S3-3).)
    • Company doctor in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Company doctor P3S5)  + (Company doctor in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Company doctor P3S5).)
    • Company doctor in WIA keuring (Company doctor P3S11)  + (Company doctor in WIA keuring (Company doctor P3S11).)
    • Company doctor in Werkafspraken maken (Company doctor P1S3)  + (Company doctor in Werkafspraken maken (Company doctor P1S3).)
    • Rol van de bedrijfsarts  + (De meeste bedrijfsartsen zijn geen behande
      De meeste bedrijfsartsen zijn geen behandelend arts geweest. Ze zullen geneigd zijn te adviseren om te gaan werken als de behandeling is afgerond, terwijl het goed kan zijn om (gedeeltelijk) aan het werk te blijven tijdens de behandeling. Het tegenovergestelde kan ook gebeuren, namelijk dat een bedrijf de patiënt probeert kwijt te raken of dat het bedrijf de patiënt te snel weer aan het werk probeert te krijgen. Er zijn patiëntenverenigingen, zoals Hematon die hiervoor speciale coaches hebben opgeleid. De coaches kunnen ook voorlichting geven aan bedrijven.
      nnen ook voorlichting geven aan bedrijven.)