RG 00015: verschil tussen versies

Regel 4: Regel 4:
 
|Supercontext=Onderzoeksgroepen
 
|Supercontext=Onderzoeksgroepen
 
|Name=HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren
 
|Name=HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren
|Subheading=Verbeteren van klantinzichten en realiseren van impact
+
|NameEn=HZ Centre for Entrepreneurship and Innovation
|Summary=HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap. Hierbij focussen we ons op verbeterde klantinzichten en het realiseren van impact. We richten ons op kennis ten behoeve van product- en business (model) ontwikkeling. Naast een hoge kwaliteit, streven we naar kennis die gemakkelijk inzetbaar is. Waar mogelijk betrekken we studenten in onze aanpak en zo kijken we met meerdere perspectieven naar het vraagstuk. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers en MKB-organisaties, MKB partners en toeleveranciers, (semi-) overheid, en onderwijs. Zij hebben gemeenschappelijk dat ze een antwoord zoeken op sociaal-maatschappelijke uitdagingen en vaak te maken hebben met meerdere doelgroepen of ‘stakeholders’. Door deze inspanningen vóór ondernemers hebben we een goed zicht op gedrag van organisaties en hiermee samenhangende succes- en faalfactoren van innovatie en ondernemerschap. De resultaten hiervan vatten we samen in onze onderzoeken over ondernemers .Dit doen we door aanwezig te zijn in verschillende netwerken van het Zeeuwse bedrijfsleven, zoals bijvoorbeeld Dockwize. Hiermee ondersteunen we onderwijs en relevante beleidsmakers en hun uitvoerende instanties.
+
|Subheading=Waarde creatie voor de toekomst
  +
|SubheadingEn=Creating value for the future
  +
|Summary=HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren doet toegepast economisch onderzoek naar wat er nodig is in de transitie naar maatschappelijke meerwaarde. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers en MKB-organisaties, MKB partners en toeleveranciers, (semi-) overheid, en onderwijs. Zij hebben gemeenschappelijk dat ze een antwoord zoeken op sociaal-maatschappelijke uitdagingen en opereren in een eco-systeem van belanghebbenden.
  +
 
  +
We hebben vier kerncompetenties: 1. Het laten horen en acteren op de stem van de gebruiker 2. Implementatie van markcreatie competenties in het MKB 3. De ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en 4. Gedrag en Impact. Onderzoekskwaliteit staat bij ons voorop en waar mogelijk betrekken we studenten in onze aanpak.
  +
|SummaryEn=HZ Centre for Entrepreneurship and Innovation conducts applied economic research supporting businesses in their path towards more societal value. Our cliens are SMEs, their (supply chain) partners, governmental organisations and educational partners.
 
|Objective=Dankzij onze onderzoeken en kennis rondom het verbeteren van klantinzichten en het realiseren van impact dragen we bij aan betere en duurzamere innovaties van MKB-organisaties in Zeeland. Daarnaast dragen we bij aan de onderwijsontwikkeling, kennisontwikkeling en kennisdeling in de regio.
 
|Objective=Dankzij onze onderzoeken en kennis rondom het verbeteren van klantinzichten en het realiseren van impact dragen we bij aan betere en duurzamere innovaties van MKB-organisaties in Zeeland. Daarnaast dragen we bij aan de onderwijsontwikkeling, kennisontwikkeling en kennisdeling in de regio.
|Mission=HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren is de kennispartner rondom innovatie en ondernemerschap in Zeeland. We geven inzicht, creëren nieuwe perspectieven en realiseren projecten. We ontwikkelen onze kennis graag middels co-creatie en samenwerkingsverbanden. Dat doen we met MKB ondernemers, inwoners, overheden en maatschappelijke organisaties.
+
|ObjectiveEn=Our goal is to increase understanding of SMEs, students and the wider entrepreneurial eco-system of market-based factors and how to succefully respond to this. This will accelerate the transition towards more sustainable new ventures and innovations
  +
|Mission=Het is onze ambitie om bij te dragen aan een sterk Zeeuws missie-gedreven innovatiebeleid. We geven inzicht, creëren nieuwe perspectieven en realiseren projecten. We ontwikkelen onze kennis graag middels co-creatie en samenwerkingsverbanden. Dat doen we met MKB ondernemers, inwoners, overheden en maatschappelijke organisaties.
  +
|MissionEn=We support a strong local mission-driven innovation policy
 
|Imagename=Knipsel.JPG
 
|Imagename=Knipsel.JPG
 
|Professor=Gebruiker:Ageeth
 
|Professor=Gebruiker:Ageeth

Versie van 29 nov 2021 om 12:49




















Waarde creatie voor de toekomst

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren doet toegepast economisch onderzoek naar wat er nodig is in de transitie naar maatschappelijke meerwaarde. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers en MKB-organisaties, MKB partners en toeleveranciers, (semi-) overheid, en onderwijs. Zij hebben gemeenschappelijk dat ze een antwoord zoeken op sociaal-maatschappelijke uitdagingen en opereren in een eco-systeem van belanghebbenden. We hebben vier kerncompetenties: 1. Het laten horen en acteren op de stem van de gebruiker 2. Implementatie van markcreatie competenties in het MKB 3. De ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en 4. Gedrag en Impact. Onderzoekskwaliteit staat bij ons voorop en waar mogelijk betrekken we studenten in onze aanpak.

Missie
Het is onze ambitie om bij te dragen aan een sterk Zeeuws missie-gedreven innovatiebeleid. We geven inzicht, creëren nieuwe perspectieven en realiseren projecten. We ontwikkelen onze kennis graag middels co-creatie en samenwerkingsverbanden. Dat doen we met MKB ondernemers, inwoners, overheden en maatschappelijke organisaties.
Doelstelling
Dankzij onze onderzoeken en kennis rondom het verbeteren van klantinzichten en het realiseren van impact dragen we bij aan betere en duurzamere innovaties van MKB-organisaties in Zeeland. Daarnaast dragen we bij aan de onderwijsontwikkeling, kennisontwikkeling en kennisdeling in de regio.
Lector
Ageeth van Maldegem
Contactpersoon
Mariska Polderman
HZ-thema's
Vitaliteit, Voeding, Water
HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren

Onderzoekers

Kernprojecten

Bezig met laden…

Projecten

Bezig met laden…

Kernpublicaties

Geen publicaties.